|

De leukste trampolineparken in Europa


De leukste trampolineparken in Europa
©:

Een trampolinepark is een geweldige plek voor plezier en beweging voor kinderen tot volwassenen. Door in het weekend de leukste trampolineparken te bezoeken, kom je van je saaiheid af en heb je heerlijke verfrissingen. Kinderen kunnen quality time doorbrengen met familie en vrienden. Ze leren ook verschillende goede vaardigheden en manieren van andere kinderen. Zo neemt de populariteit van trampolineparken snel toe. Wil je graag met je kids op een trampoline springen? Bezoek dan een van de onderstaande trampolineparken in Europa! 

Trampolinepark Abenteuerland 

Als je binnenkort naar Duitsland gaat dan mag je het trampolinepark Abenteuerland niet missen. Eigenlijk is dit een net en schoon trampolinepark met een haloppervlak van 1800 vierkante meter. De locatie van het park is Horstfeldweg, 29646 Bispngen, Duitsland. De belangrijkste attracties hier zijn The Wall, High-Performance Trampoline, Augmented Climbing Wall, Virtual Reality Jump, Main Area, Big Climbing Wall & Big Airbag, Ninja Course, Dodgeball, Balance Area, Wipe Out, Ropes Course, Slam Dunk, Battle Area , Kindertobeland, Bambini Springen, enz. 

Urban Air Adventure Park

Urban Airpark is een van de beste trampolineparken. Het heeft bijna 180 locaties in de VS en één in het VK. Enkele van de locaties zijn Ahwatukee, AZ, Akron, OH, Albuquerque, NM, Altoona, PA, Ankeny, IA, Ardmore, IK en nog veel meer. Er zit dus ook nog een Urban Air Adventure Park in het Verenigd Koninkrijk, om precies te zijn in Dundee, Schotland. Elk park heeft veel attracties met een rijk café. Enkele van de beste attracties van Urban Airpark zijn Battle Beam, Sky Rider, Ropes Course, Climbing Walls, ProZone Performance Trampolines, Tubes Playground, Warrior Course, Runway, Apex Trampoline, Kids Area, Dodgeball, Slam Dunk Zone en meer. Er is ook een speciaal café voor extra versnaperingen, dus je hoeft geen koelboxen vol eten en drinken mee te nemen! 

Trampolinepark Maxx Arena

Maxx Arena is een ander trampolinepark in Duitsland. Het is gelegen op 85551 Kirchheim in de buurt van München, Duitsland. Dit is een van de grootste trampolineparken van Europa. De totale oppervlakte van het park is 5500 vierkante meter. Dus de grote ruimte zal je vermaken. Met Maxx Trampoline zijn er Maxx Climb, Inflatable Park, Laser Maze, 3D Blacklight Golf en Ninja Course. Je krijgt ook Valo Jump om te springen als de jouwe. De Clip 'n Jump is ook indrukwekkend omdat kinderen verschillende moeilijke fasen zullen vinden om hun vaardigheden te verbeteren. 

Altitude Trampoline Park

Altitude is een trampolinepark van wereldklasse met veel voorzieningen. Het park is voornamelijk in de VS gevestigd en heeft meer dan 90 vestigingen, maar er zijn verschillende internationale parken, waaronder Panama, Mexico, Argentinië en Spanje. Afhankelijk van de locatie kunnen de grootte van het park, de kosten en de aantrekkelijkheid variëren. Je kunt kaartjes kopen in het park of online. Als je het trampolinepark wilt reserveren voor feesten of evenementen, kun je dat op locatie doen. Er is ook een welgesteld café voor eten. Hoewel Altitude dus vooral gevestigd is in Amerika zijn er ook trampolineparken van dit keten in Europa. 

Lês mear


Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!