Unfortunately, at the moment we can provide only parts of this website in the English language. For those parts of the website that not yet have been translated we recommend use of the Google Translate option next to the title of the item.


|

De voordelen van een goede tas op vakantie


De voordelen van een goede tas op vakantie
©:

Wanneer je op vakantie gaat, dan wil je natuurlijk wel zo goed mogelijk voorbereid zijn. Des te belangrijker is het dus om je koffer op een goede manier in te pakken, zodat je zeker weet dat je niets vergeet. Toch zijn er een aantal belangrijke zaken, die natuurlijk niet in je koffer kunnen en je bij je moet houden omdat je ze simpelweg nodig hebt. Hiervoor biedt een tas uitkomst. Zo heb je altijd je belangrijke documenten en andere spullen bij je en hoef je niet iedere keer je koffer open te maken. Hierbij moet je denken aan je tickets, paspoorten en ook telefoon, tablet of eventueel laptop. Welke tas je meeneemt, is natuurlijk helemaal aan jezelf, maar een goede rugzak of een rietentas met rits heeft wel de voorkeur voor velen. Zo kun je deze tas namelijk ook tijdens je vakantie gebruiken, waardoor je direct wat extra opbergruimte hebt. Welke voordelen een goede tas nog meer allemaal heeft, vertellen we je nu.

Je hebt alles binnen handbereik

Het grote voordeel aan een goede tas, is dat deze vaak praktisch zijn ingedeeld. Dat wil zeggen dat ze beschikken over meerdere vakken, waar je je spullen op een makkelijke en vooral ook georganiseerde manier in kunt doen. Door te kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige tas, hoef je niet bang te zijn dat je eerst een kwartier in je tas moet lopen rommelen voordat je hebt gevonden wat je zoekt. Vooral wanneer je voor de incheckbalie staat en je paspoort en tickets moet laten zien, is het niet fijn dat het allemaal wat langer duurt. De kans dat er namelijk nog een flink rij met mensen achter je staat, die is vrij groot. Daarbij komt ook dat de kans dat je iets kwijtraakt natuurlijk ontzettend klein is.

Comfortabel om te dragen

Wanneer je de nodige spullen mee wilt nemen, dan wordt je tas natuurlijk steeds zwaarder. Kies je voor een goede tas, dan maakt dit vaak niets uit, aangezien deze tassen zijn voorzien van een goede ergonomische pasvorm en daarbij dus ook goede en verstelbare banden. Dit zorgt ervoor dat het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld en je prima enkele uren, in het geval van een stedentrip, kunt rondlopen met je tas. Dus wil je optimaal comfort, dan is het zeker verstandig om je eens te verdiepen in de verschillende mogelijkheden en is online een tas kopen de snelste manier om je nieuwe tas vaak al de volgende werkdag in huis te hebben. Wel even goed kijken naar de indeling en verstelbare banden en dan kan het eigenlijk niet misgaan.

Bescherm je spullen

Tijdens je vakantie heb je waarschijnlijk waardevolle spullen bij je zoals een camera, telefoon of tablet. Het is belangrijk om deze items goed te beschermen tegen diefstal, schade of verlies. Een goede tas biedt de nodige beveiligingsfuncties, zoals verborgen vakken, anti-diefstal ritsen of zelfs een slotje. Je kunt gerust op pad, wetende dat je waardevolle bezittingen veilig zijn opgeborgen terwijl je geniet van bijvoorbeeld een wandeling door de stad of een dagje naar het strand. Wel is het handig om naast een grote tas, ook een klein tasje mee te nemen, zodat je niet de hele tijd met een grote tas hoeft te slepen. Vooral handig voor wanneer je naar het strand gaat.

Welke tas kies jij?

Dat een tas onmisbaar is op vakantie, dat moge wel duidelijk zijn, maar voor welke tas je uiteindelijk kiest, dat is afhankelijk van onder andere je wensen en ook bestemming. Zo zal je tijdens je reis door Thailand kiezen voor een backpack, terwijl je voor een vakantie in eigen land op bijvoorbeeld de Waddeneilanden kiest voor een strandtas.

Read more


Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!