Leider können wir im Moment nur Teile dieser Website in deutscher Sprache zur Verfügung stellen. Für diejenigen Teile der Website, die noch nicht übersetzt wurden, empfehlen wir die Verwendung der unter dem Artikeltitel genannten Google Translate-Option.


|

Wat zijn de beste slimme sloten?


Wat zijn de beste slimme sloten?
©:

Een slim slot is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een connected home. Naast dat je je deur eenvoudig kunt ontgrendelen en vergrendelen, houdt een slim slot ook in de gaten wie je huis binnenkomt en verlaat als je weg bent. Bij sommige modellen kun je eenvoudig je telefoon gebruiken om deuren te openen en te sluiten. Anderen laten je speciale toegangsrechten toewijzen aan vrienden, familieleden of onderhoudspersoneel. De meest geavanceerde opties werken met spraakopdrachten en ondersteunen smarthome-apparaten en -services van derden. Met dat in gedachten vind je in dit artikel de beste slimme sloten die geïnstalleerd kunnen worden door een slotenmaker in Barendrecht

Ultraloq U-Bolt Pro Wi-Fi Smart Lock

Stevige constructie, gebruiksgemak en meerdere vergrendelings- en ontgrendelingsopties maken de U-Bolt Pro onze beste algemene keuze. De buitenkant van de zinklegering bevat een biometrische vingerafdrukscanner, een toetsenbord en een traditionele sleutelopening die zich verschuilt achter een neerklapbare frontplaat. De ingebouwde Wi-Fi-radio van het slot helpt het verbinding te maken met je netwerk, en je kunt het overal vergrendelen en ontgrendelen met je telefoon of met spraakopdrachten van Alexa en Google Assistant. Het wordt ook geleverd met een sensor die je laat weten of je deur open of gesloten is. Dit moet dus ook geïnstalleerd worden door je slotenmaker in Utrecht.  

Bosma Aegis Smart Lock

Het redelijk betaalbare Bosma Aegis Smart Lock bedien je met je telefoon of stem (via Alexa en Google Assistant). Net als het Wi-Fi-slot van augustus vervangt het alleen het interne onderdeel van uw bestaande slot; het buitenste rozet en de sleutels blijven intact. Het slot zorgde tijdens het testen voor een soepele en fluisterstille werking en biedt een aantal handige beveiligingsfuncties, waaronder inbraakdetectie (die een alarm afgeeft als iemand ermee knoeit) en een deurbeveiligingsalarm (dat continu een alarm afgeeft als je de deur verlaat open). 

Augustus Wi-Fi Smart Lock

August heeft in de loop der jaren verschillende uitstekende slimme sloten uitgebracht, maar de Wi-Fi Smart Lock is de eerste met een ingebouwde Wi-Fi-radio. Dit slot vervangt de binnencomponent van je bestaande slot, is eenvoudig te installeren en ziet er stijlvoller uit dan eerdere modellen. De prijs lijkt misschien hoog, maar je krijgt tal van functies, waaronder een sensor die je de status van de deur laat weten, Auto-Lock en Auto-Unlock-opties en ondersteuning voor meerdere platforms. De brede ondersteuning van dit slot voor integraties van derden maakt het een uitstekende aanvulling op elk slim huis.

Yale Assure Lock 2

Het gestroomlijnde en aanpasbare Yale Assure Lock 2 is verkrijgbaar in Bluetooth- of Wi-Fi-varianten. Beide modellen ondersteunen HomeKit en het bedrijf is van plan Z-Wave- en Matter-compatibele modules te lanceren die de compatibiliteit van het slot met de volgende golf van slimme apparaten voor thuisgebruik moeten garanderen. Het basismodel bevat een fysiek toetsenbord, maar je kunt desgewenst upgraden naar een touchscreen. Fysieke sleutels en een bijbehorende app zijn aanvullende ontgrendelingsmethoden, welke kant je ook opgaat. Als je je smart home-apparaten graag wilt personaliseren, geeft het vergrendelingssysteem van Yale je dus de vrijheid om te kiezen welke functies je wilt.

Lese mehr


Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!