De beste slimme sloten van 2023

|

De beste slimme sloten van 2023


De beste slimme sloten van 2023
©:

Een slim slot is een gemakkelijke oplossing voor veel voorkomende problemen. Jezelf buitengesloten? Vergeten dat je schoonmaakdienst vandaag komt? Is je kind zijn/haar sleutel kwijt? De andere helft vergeet altijd de deur op slot te doen? Handen vol en het regent pijpenstelen? Een slim slot lost al deze problemen en meer op. Je hoeft dan eigenlijk nooit weer een slotenmaker Utrecht in te schakelen omdat je niet je huis in kunt komen! Zo’n expert kan desondanks wel helpen bij het geven van advies over de beste slimme sloten. Ook kan een slotenmaker Barendrecht zo’n slot installeren. De kans is groot dat de specialist je een van de volgende slimme sloten aanraadt! 

Yale Assure Lock 2

De Yale Assure Lock 2 is een goedkope, mooie toetsenbordvergrendeling die werkt met elk smart home-platform. Het slanke ontwerp (zowel voor- als achterkant), brede smart home-compatibiliteit, gebruiksvriendelijke app en goede selectie van ontgrendelingsopties maken het de beste keuze op afstand. De Assure Lock 2 wordt geleverd in een touchscreen- of toetsenbordversie, met of zonder sleutelgat. Het touchscreen is super discreet, vooral de versie zonder het sleutelgat, al is het toetsenbord voor de meeste mensen het beste. Het slot ondersteunt standaard Bluetooth en werkt met de Yale Access-app en Apple Home. Het heeft automatische ontgrendeling, een meegeleverde deursensor om je te vertellen of de deur open of gesloten is, en kan worden bediend door je Apple Watch. 

Wyze Lock Bolt

Als je niet geïnteresseerd bent in smart home-integratie of liever een slot zonder hebt, is de Wyze Lock Bolt een uitstekende waarde. Het is niet strak of stijlvol; het is gewoon een groot stuk zwart plastic. Het maakt geen verbinding met wifi en kan niet worden geïntegreerd met slimme thuissystemen (zelfs niet met Wyze's eigen gadgets). Maar het heeft wel een gebruiksvriendelijk toetsenbord met achtergrondverlichting en een razendsnelle vingerafdruklezer. Het wordt automatisch vergrendeld als je dat wilt, en het is de helft van de prijs van de Yale Assure Lock 2. Naast de vingerafdruklezer en het toetsenbord kan de Wyze Lock Bolt via Bluetooth worden bediend en is het bereik erg goed. Het kan niet worden geïntegreerd met smart home-platforms zoals Amazon Alexa of Google Home, maar dat hoeft niet per se een probleem te zijn. 

August Wi-Fi Smart Lock

De August Wi-Fi Smart Lock is een elegant retrofit deurslot dat alleen de knop vervangt. Dit is een betere optie dan de Yale Assure als je je bestaande nachtschoot, sleutelcilinder en slot aan de buitenkant wilt behouden. In tegenstelling tot de Yale heeft hij Wi-Fi ingebouwd, dus er is geen extra hub, bridge of module nodig. Net als de Yale heeft hij automatische ontgrendelingstechnologie (Yale en August zijn beide eigendom van Assa Abloy), dus hij kan worden ingesteld om zichzelf te ontgrendelen wanneer je naar je deur loopt. Deze functie is niet 100 procent betrouwbaar, houd hier rekening mee. August verkoopt een compatibel Bluetooth-toetsenbord dat je kunt toevoegen aan dit slimme slot, maar het is zwart en nogal dik, wat betekent dat het opvalt op je deurkozijn. 

Lees meer


Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!